perjantai 21. toukokuuta 2010

Verkkotutkan Portfolio


Kuvituskuvat

Koko vuoden kuvituskuvat kerättynä yhden slideshow alle. Vaikka välttämättä kaikki kuvat eivät ole mitään mestariteoksia niin jokainen on tehnyt tehtävänsä omalla paikallansa.

Osa kuvista on kyllä myös todella hyviä. Varsin tyytyväinen olen esim. "Jokainen treenaa omalla vastuullaan" -artikkelin kuvitukseen. Kuvista näkee myös sen kuinka kehitystä on tapahtunut vuoden ja jopa puolen vuoden aikana.

TOP 5:
Anorektikko treenaa
Verkkoradiot kartalla
Vancouver 2010
Douping ei kuole koskaan
Nuhaiset possut




"Animaatiot"

Molemmat animaatiot ovat juuri sitä millaiseksi koen itse verkkojournalismin. Eli kansantajuinen, visuaalinen, tiivis ja informaatiosisältöinen. Varsinkin molemmissa videoissa onnistunut visuaalinen ilme miellyttää omaa silmää.







Lähimpänä perinteistä ilmaisua. Mielestäni onnistuneesti tuodaan lyhyessä videoartikkelissa esiin graafikon työ ja häivähdys Laurikon persoonaa. Vaikka mikään älyttömän hyvä juttu ei ole teknisesti se kertoo asian hyvin ja selvästi.



Kiireettömyys

Kuvan ja videon voimalla tehty juttu joka yrittää kertoa tarinaa näillä voimilla. Vaikka ratkaisu onkin vähän "taidepaska" on tämä yksi mielijutuistani. Tämä myös opetti uuden tekniikan.



Dadash Tachapoulian

Armenialaisen kuvittajan tekeminen opetti uuden tekniikan. Lisäksi huumorin käyttö onnistui mielestäni hyvin tässä jutussa.








Johanna Tuuri - Mediahenkilö

Ainoa perinteisellä tekniikalla tekemäni juttu tänä keväänä. Tämä tekniikka ei ole minun vahvin alueeni vaikka tämä juttu onnistuikin hyvin.


Muut jutut:

http://www.verkkotutka.fi/videoartikkeli?id=5697 - Leikkaus ja kuvaus
http://www.verkkotutka.fi/artikkeli?id=6060 - Videon editointi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti